Om oss

Anna-Lena och Catarina heter vi som driver Gott&Reco. För över 20 år sedan träffades vi och började redan då att diskutera vårt café ”Kärleksmums”. Annat lockade mer i livet just då och vi båda utbildade oss inom psykologi och personlig utveckling, vilket vi arbetade med på olika håll i många år.

20 år senare hände det. Våran passion och glädje för kreativitet och entreprenörslusta tog överhanden och vi tänkte nu eller aldrig! Med vårt stora gemensamma intresse för hälsa och välmående beslutade vi att starta Gott&Reco, Faluns nya ecocafé. Sedan april 2016 finns vi vid Stora torget i Falun och i april 2018 öppnade vi nästa café, denna gång i Uppsala (Strandbodkilen 3).

Vår vision och mission

Det ska vara enkelt, tidsbesparande och okomplicerat att få njuta av gott färskt glutenfritt bröd och hälsosamma luncher och fika till vardags och helg. Att det dessutom ska vara fritt från vitt socker och tillsatser är en självklarhet för oss. Passion och nyfikenhet är våran drivkraft, vi vill inspirera människor till en hälsosammare och mer hållbar livsstil. Vi gillar småskalig lokal och hållbar tillverkning och djurhållning och letar ständigt leverantörer som uppfyller detta.